SüperCan Oyunu Telefon Numarası

SüperCanSüperCan oyununun telefon numarası olan 0800 211 41 41 hakkında bir çok soru geliyor. Bu sorularınız bu başlık altından yanıtlıyoruz.
SüperCan oyununu (www.supercanoyun.com) oynayabilmeniz için 0800 211 41 41 numarasını arayıp, üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde bu oyunu oynayamazsınız. Aynı zamanda SüperCan Oyun oynamak için TTNet abonesi olmanız gerekmektedir. Her hangi bir cep telefonu yada farklı bir telefonu kullanarak Süper Can oyna oynamanız mümkün değildir.

SüperCan

Süpercan kod alma

Onu hepimiz çok sevdik ona hayran olduk, tabii ki olacağız olmamak mümkünmü o Türkiye’nin ilk ve tek süper kahramanı o Süpercan. Sitemizde birçok yorum görüyorum oyunu aktive edip oynayamaya arkadaşlar bu yazıyı kesinlikle okusunlar, çünkü bu yazı onlara için Süpercan (www.supercanoyun.com) oynamak isteyenler için çok ama çok basit bir kaç adımdan sonra sizde oyunu oynayıp bitirebileceksiniz…
Dünyayı uzaylılardan kurtarmak için ve oyun hatta bizzat ülkemizde İstanbulumuzda geçiyor, uçan mekanik uzaylılar ve çevreyi kirletip ağaçlarımızı kesen mekanik uzaylılara karşı Süpercan ışın kılıcı ve Marvel’in harika kahramanları ile Spiderman, Ironman, Captan Amerika, Thor ve Hulk ile dünyayı savunuyor…

Süpercan2 Oyunu

Daha bir hafta oldu ama çok sevildi, söylenenlere göre sitesine sadece bir hafta içinde bir milyondan fazla kişi girerek bir rekora imza attı. ’ı yüzbinlerce kişi bilgisayarına yükleyip oynadı, Supercan‘ı (www.supercanoyun.com) oynayanlar bilir oyun kısa sürdü herkes bu duruma üzüldü oynanabilirliği kısa idi. Ama aldığımız bilgiler doğrultusunda Süpercan henüz yolun başında ilerde yep yeni Süpercan oyunu gelecek. İlk oyun çok sevildi ikinci oyunu neden gelmesi. Sobee Studios yakında yep yeni oyunun ′nin geleceğini söyledi… İlk oyunda bildiğiniz üzere çevre temalı bir oyun gördük, ′de daha değişik temalarda yakında gelecek…

için çalışmaların başladığı şu günlerde herkes yeni bir Süpercan’ın ilk oyununa bayıldı. Süpercan 2′de Türkiye’nin heryerine gidebileceğiz, ülkemizin heryerini gezip farklı maceralara atılacağız… Süpercan 2 kapadokya, efes gibi birçok mekanda gezecek ve Süpercan 2 ülkemizin güzelliklerini tanıtacak.

Süpercan 2
Süpercan 2 oyununu beklemekteyiz. Süpercan 2 oyunu ile birlikte aynı zamanda Süpercan dergiside çıkacak, eve yanlış duymadınız Süpercan dergisi, hem internet üzerinden hemde marketlerinizde bulabileceğiniz bir dergi ile Süpercan 2 geliyor. Süpercan 2 sadece bununlada süprizlerini bitirmiyor, Süpercan 2 ile birlikte harika bir Süpercan filmide gelecek…
Süpercan 2 ile ilgili haberlerimiz devam edecek…

Süpercan Oyunu İndir


Süpercan oyunu www.supercanoyun.com veya www.ttcocuk.com adreslerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

http://www.nobetcioyuncu.com/wp-content/themes/NO/images/img1/indiroyun.png

Örümcek Adam

Süpercan Örümcek Adam - Spiderman
Daha önceden filmlerden ve oyunlardan tanıdığımız Örümcek Adam (Spiderman) Süpercan oyununda ki karakter özelliklerine bakalım hep birlikte.

Gerçek ismi : Peter Parker
Mesleği : Daily Bugle fotoğrafçısı, araştırmacı bilim adamı.

Örümcek Adam (Spiderman), henüz lise öğrencisiyken radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılır, kısa sürede vücudunda bazı değişimler olduğunu fark eder. Duvar gibi yüzeylere kolayca tırmanmaya, örümcek hisleriyle tehlikeyi önceden algılamaya başladı. artık normal bir insandan daha güçlüydü ve vücudu kolayca zarar görmüyordu.

Ancak Peter'ın güçlerinin getirdiği sorumluluğu kavraması ve bir süper kahramana dönüşmesi için kötü olaylar yaşaması gerekti. Yakalayabileceği halde önemsemediği bir hırsızın amcasını öldürmesinin ardından Peter, büyük gücün büyük sorumluluk anlamına geldiğini anladı ve örümcek adam adını alarak, kötülerle savaşmaya başladı.

Canan Karekteri

Süpercan Oyunu Canan
Süpercan oyunundaki Süpercan'ın hem kız kardeşi olan hem de yardımcısı Canan'ı tanıyalım. Süpercan Canan ın ne gibi özellikleri varmış birlikte bakalım.

Her süper kahramanın bir yardımcıya ihtiyacı vardır. Süper Can'ın ise en büyük yardımcısı kardeşi Canan. Canan da Süper Can gibi doğayı korumak için elinden geleni yapıyor. Süper Can robotlarla savaşırken, Canan da kahramanlar ekibini büyütmek için çalışıyor. Dünyayı kurtarmak için gereken tüm bilgileri topluyor ve ekibe katılmak için başvuran kahraman adaylarına iletiyor. Aynı zamanda, Süper Can görevlerini yine kardeşi Canan veriyor.

İlk Türk Oun Kahramanı SüperCan

SüperCan’ın nefes kesen ilk macerası SüperCan’ın ağaç kesen robotlara karşı mücadelesini anlatıyor. Oyunun başında Canan’dan robotlarla ilgili bilgi alan SüperCan, gizemli adaya gider ve robotlarla müthiş bir savaşa başlar

Süpercan

İSTANBUL - Çocuk eğitim ve eğitim projelerini sürdüren Türk Telekom, usta bilgisayar oyunu yazarı Mevlüt Dinç ile işbirliğine giderek Türkiye’nin en ‘süper’ çocuk oyun karakterini yarattı. Oyuncular, yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip oyunda SüperCan’ı kontrol ediyor ve onun aracılığıyla dünyadaki ağaçları katleden ‘robot’lara karşı savaşıyor.
Sobee oyun firmasının sahibi Mevlüt Dinç, daha önce Türk Telekom Çocuk Portalı’daki Spiderman filminde izlenen ünlü kahramanı Can’ı bu sefer nefes kesen bir oyunla yaşatıyor.
Daha once Kabus 22 ve Citren C4 Oyununda da birlikte çalışan Yasin ve Yakup Demirden kardeşlerle Mevlüt Dinç ve oğlu Necati’den oluşan Sobee ekibi, oyuna son rötuşlarını da tamamlamak üzere.

Süpercan Oyundan Resimler

SuperCan Macera (3)
SuperCan Macera (1)
SuperCan Macera (4)
SuperCan Macera (2)
SuperCan Macera (5)
SuperCan Macera (3)

Süpercan İzle

powered by Fenomen | Converted by I Love Blogger