Kurtlar Vadisi Pusu 193.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 193.Bölüm izle

ATV ekranlarında her hafta Perşembe günü yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 191. bölümünde nefesler tutuldu. Merakla beklenen ve nefeslerin tutulduğu Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta Polat Alemdar ve adamları neler yaşadı. İşte O anlar... Kurtlar Vadisi Pusu 191. bölümde yaşananlar...Poyraz'a teslim olan Polat Alemdar elinden kurtulmayı başardı. Alemdar'ın adamları Poyraz'ın elinden Polat Alemdar'ı kurtardı. Daha sonra Poyraz'ı öldüren Polat Alemdar önce KGT örgütünde olan görevini bıraktı daha sonra heyete girdi.  Polat Alemdar koltuğunu kime bırakacak? Seçtiği iki aday kim? sorusunun cevabı bu hafta yanıt bulmadı.

Kurtlar Vadisi Pusu 192. bölümün ardında 193. bölümüyle bomba gibi geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Polat Poyraz'ı tapınakçıların olduğu yerde sıkıştırır. Polat Alemdar ve adamları Abdulhey , Cahit içeri girmeyi başarırlar Tapınakçılar ile Polat arasında çatışma çıkıyor.
Kurtlar Vadisi Pusu 193. yeni  son bölümünde olaylar karışıyor. Polat, elinden kaçırdığı Poyraz'ı öldürmeden kendisine rahat yüzü olmadığını söyler. Polat, kızını kaçıran Margaret' oldukça öfkelidir. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Polat Alemdar , Elif'i kurtarabilecek mi?
Aksiyonun bir an olsun dinmediği Kurtlar Vadisi Pusu bomba gibi bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 10. yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu'ya Poyraz'ın katılmasıyla gerilim hat safaya çıktı. Kurtlar Vadisi Pusu 193. bölümü bu akşam kendi saatinde ATV ekranlarında olacak. İşte Vadi'nin yeni bölüme dair merak edilen sorular...

0 Response to "Kurtlar Vadisi Pusu 193.Bölüm"

Yorum Gönder

powered by Fenomen | Converted by I Love Blogger